Met de zomer voor de deur wordt het weer de hoogste tijd om uw medewerkers weer eens in een andere setting samen te brengen. Alleen door medewerkers af en toe op een andere manier met elkaar te laten samenwerken, ontstaan er weer frisse, nieuwe ideeën die organisaties vooruit brengen. Inspelend hierop organiseert Loef Rally Events bedrijfsrally’s op maat.

Een unicum is dat Loef Rally Events voor elke bedrijfsrally die ze in 2023 organiseren een deel van de opbrengst doneert aan de intocht van Sinterklaas in de gemeente Woudenberg of de gemeente Maarn/Maarsbergen (dit is afhankelijk van de vestigingsplaats van de deelnemende organisatie). Heeft uw onderneming een andere vestigingsplaats, buiten deze gemeenten, dan is het mogelijk om zelf in uw eigen regio een goed doel aan te wijzen voor de donatie. De nieuwste rally’s die onlangs zijn toegevoegd aan het dienstenpakket van Loef Rally Events zijn een landschappelijk prachtige route door Nationaal park De Hoge Veluwe (de groene schatkamer van Nederland) of een idyllische route door de Betuwe tijdens het bloesemseizoen. Typerend voor deze laatstgenoemde route zijn de grote rivieren, oude eendenkooien, kastelen, forten en fruitbomen die in het voorjaar prachtig in bloei staan.

Krachten bundelen

De 3-4 uur durende rally’s worden georganiseerd voor gezelschappen met minimaal 30 equipes. Is uw organisatie kleiner en wilt u toch met uw medewerkers (en eventueel partners) deelnemen aan één van de rally’s van Loef Rally Events, dan is het mogelijk om de krachten te bundelen met andere ondernemers in de omgeving. Elke equipe, bestaande uit maximaal twee personen, rijdt bij deze bedrijfsrally’s met een eigen voertuig en gebruikt tijdens de rit de van te voren te downloaden ‘Redrive-app’. Bij aanvang van de rally verstrekt Loef Rallyevents een autoschild en versnaperingen voor onderweg. Op aanvraag verzorgt Loef Rally Events na afloop ook een BBQ of een diner op een locatie na keuze in de streek. Kosten voor bovengenoemde bedrijfsrally’s starten vanaf € 125,00 per equipe. Maatwerk-offerte op aanvraag. 

*Rijschool Loef, opgericht in 2009, is gespecialiseerd in het geven van (categorie B) autorijlessen voor jong en oud en motorrijlessen (categorie A). Daarnaast leidt deze franchisenemer (startende) ondernemers op die op termijn een eigen rijschool willen openen onder eigen naam. Loef Rally Events is een onderdeel van Rijschool Loef.

Meer informatie

Loef Rally Events, Zwanebloem 9, 3931 WK Woudenberg, contactpersoon: C. Loef, info@rijschoolloef.nl, www.startjerijschool.nl

Terug naar overzicht

Gratis proefles aanvragen

Superscherpe prijzen en gezellige rijlessen, helemaal afgestemd op jouw persoonlijke leerstijl. Dát is Rijschool Loef. Vrijblijvend kennismaken? Stap in!

Ik wil een gratis proefles