Nationaal park De Hoge Veluwe:

Jaarlijkse zomer-rally weer in aantocht

meld je onderaan deze pagina aan!

Het is weer de hoogste tijd om met het hele gezin naar buiten te gaan. Daarom organiseert Loef Rally Events op zaterdag 8 juli 2023 van 11.00 tot 16.00 uur weer de zomer-rally.

Dit jaarlijks terugkerende event geniet inmiddels alom bekendheid in de regio Amersfoort, Woudenberg en Maarn/Maarsbergen. Deze editie is de route uitgezet in Nationaal park De Hoge Veluwe.

Inwendige mens

Bij aanvang van de rally ontvangt elke equipe een routeboek, een autoschild en versnaperingen voor onderweg. Het routeboek bevat een bolletje-pijltje route, een foto-etappe, een etappe met verkeersborden en natuurlijk een route met de traditionele wegenkaart. Voor ieder wat wils dus. Evenals voorgaande keren wordt ook ditmaal weer gereden met eigen voertuigen. Zowel ‘old timers’ als hedendaagse voertuigen zijn van harte welkom. Alle deelnemende voertuigen zijn verplicht om de (lokale) verkeersregels en eventuele omleidingen  tijdens de rally in acht te nemen. De inschrijving is geopend voor iedereen die van rally’s houdt, maar ook voor alle leerlingen, oud-leerlingen hun ouders en vrienden. Direct na inschrijving volgen verdere details over de startlocatie. Instructies over de te rijden route worden op de dag zelf gegeven bij aanvang van de rally op 8 juli aanstaande, onder het genot van een kop koffie of thee.

Op de route is een sanitaire stop en de mogelijkheid om even inwendig bij te tanken, alvorens de route wordt vervolgd. De route eindigt bij een pannenkoekenhuis in de regio, waar de deelnemers op eigen rekening kunnen genieten van heerlijke pannenkoeken met de kortingsbon die bij aanvang van de rally wordt uitgereikt. Inschrijven voor bovengenoemde rally kan tot 1 mei aanstaande. Het aantal equipes is gemaximeerd op 50 en deelname kost € 75,00 per equipe (lees: 2 personen per voertuig). Schrijf snel in, want VOL is VOL.

*Rijschool Loef, opgericht in 2009, is gespecialiseerd in het geven van (categorie B) autorijlessen voor jong en oud en motorrijlessen (categorie A). Daarnaast leidt deze franchisenemer (startende) ondernemers op die op termijn een eigen rijschool willen openen onder eigen naam. Loef Rally Events maakt onderdeel uit van Rijschool Loef. 

 

Aanmelden autorally

Voorjaars toertocht

Meer informatie

Rijschool Loef, Zwanebloem 9, 3931 WK Woudenberg, contactpersoon: C. Loef, info@rijschoolloef.nl, www.startjerijschool.nl

Terug naar overzicht

Gratis proefles aanvragen

Superscherpe prijzen en gezellige rijlessen, helemaal afgestemd op jouw persoonlijke leerstijl. Dát is Rijschool Loef. Vrijblijvend kennismaken? Stap in!

Ik wil een gratis proefles