Je wilt graag leren autorijden. Maar hoe gaat dat, autorijles? En welke rijschool past het beste bij jou? Om die vraag vrijblijvend voor je te kunnen beantwoorden, bieden wij een gratis proefles aan. In deze rijles van een uur maak je kennis met de instructeur, het autorijden en is er tijd om vragen te stellen.

Hoe verloopt zo’n proefles?
We gaan in dit uur kennismaken en je de beginselen van het autorijden leren. Je leert hoe je met de auto omgaat, hoe je op bepaalde situaties en het verkeer reageert.
Na afloop van de proefles is er ook voldoende tijd om vragen te stellen.

Voor de eerste keer achter het stuur kruipen lijkt in het begin spannend, maar je zal merken dat het eigenlijk best makkelijk is. Daarbij zorgen wij ervoor dat jij op een fijne manier leert rijden en dat je je veilig voelt in het verkeer.

Je bent er om te leren en fouten maken mag, ook met autorijden.

Wij zorgen ervoor dat er geen ongelukken gebeuren en proberen jou het vertrouwen te geven dat het altijd goed komt; je hebt tenslotte een ervaren instructeur aan je zijde die te allen tijde kan ingrijpen!

Nee, er zitten geen kosten aan verbonden. Ook niet als je besluit om toch verder te kijken naar een andere rijschool. No hard feelings 😉

Geef dit gerust aan. Het gebeurt vaak dat leerlingen al eens met hun ouders op een parkeerplaats hebben geoefend. Dat is voor ons heel fijn om te weten, zodat we goed bij jouw niveau kunnen aansluiten.

Tijdens de proefles gaan wij kijken hoe je de vaardigheden oppakt en aan de hand daarvan kunnen wij vaak een goede inschatting maken van hoeveel uren je ongeveer nodig hebt om je rijbewijs te halen.

Als je bij ons je rijlessen wilt gaan volgen, dan vullen we je gegevens in op de rijlesapp en kan je vanaf dan zelf je rijlessen in gaan plannen. Mocht je besluiten toch verder te gaan kijken, dan respecteren we dat ook en wensen we je succes met het vinden van de rijschool die bij jou past.

Proefles aanvragen

  • Vaak vraag ik eerst via whatsapp, wanneer we even handig kunnen bellen die dag.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reviews

Ik heb een hele fijne tijd gehad bij rijschool Loef. Casper heeft veel geduld waardoor ik niet bang was fouten te maken. De lessen worden gegeven op een manier die bij jou past en aangepast op de punten die voor jou nodig zijn. Door de goede lessen heb ik in één keer mijn rijbewijs gehaald en voel ik me nu zelfverzekerd in het verkeer. Zeker een aanrader!

Lois Roest

Hele fijne en leuke rijlessen gehad! Casper heeft een fijne manier van les geven, en de lessen waren uitdagend en afwisselend.

Carmen

Top rijschool, voor iemand met faalangst en ADD super goed geholpen, hele fijne tijd gehad 🙂

Annabelle Marijt

Ik heb een erg fijne tijd bij Rijschool Loef gehad. Mede door de vele variatie van de lessen vloog de tijd altijd voorbij! Er wordt echt gekeken naar wat jij als persoon nodig hebt en welke manier het beste werkt. Ik heb dit als zeer fijn ervaren! Daarnaast waren de spelletjes tijdens de lessen ook altijd erg leerzaam! Kortom een echte aanrader 😄

Anouk Hoogesteger

Casper zorgt altijd voor leuke en leerzame lessen. Hij zorgt voor veel afwisseling en weet leuke spellen waardoor je gemakkelijker bepaalde dingen kunt leren. Ook is hij persoonlijk en kijkt hij naar de dingen die voor jou het beste werken. Ik kon me geen betere rijinstructeur wensen!!

Roanne Hardeman

Casper kijkt naar iedere persoon individueel, wat hij of zij nodig heeft. De lessen zijn gevarieerd, leerzaam en heb je veel lol. Casper zal 100% voor je willen gaan, om jouw het roze kaartje te bezorgen.

Michelle van Vliet

Rijschool casper Loef is zeer zeker aan te raden.
Door te kijken naar wat de leerling nodig heeft om zijn behoeften en doelen te kunnen behalen, zorgt dit voor een zeer leerzaam/leuke en een voor de leering gerichte rijles.

Anouk D

Leuke en gezellige lessen bij Rijschool Loef! Dankzij de leerzame lessen in één keer mijn rijbewijs gehaald, super blij mee!

Mirjam van den Bosch

Het was geen les saai bij Casper in de auto! Dankzij de afwisseling in de lessen en de welbekende spelletjes was elke les weer erg leerzaam. En dan ook nog eens zo’n auto waar je in mag rijden!

Arjan Van Dijk

Gratis proefles aanvragen

Superscherpe prijzen en gezellige rijlessen, helemaal afgestemd op jouw persoonlijke leerstijl. Dát is Rijschool Loef. Vrijblijvend kennismaken? Stap in!

Ik wil een gratis proefles