Gezellig een dag op pad met het hele gezin? Genieten van prachtige natuur en idyllische landschappen onder een heerlijke lentezon? Dan organiseert Rijschool Loef, dé leukste rijschool van Nederland, op zaterdag 2 april 2022 van 11.00 tot 16.00 uur een verrassingstoertocht. Deelname is gratis. Verken met eigen voertuig pittoreske dorpjes en bosrijke gebieden tijdens een 4 uur durende toeristische autoroute. Even weg van de drukte en coronastress en gewoonweg genieten van al het moois dat Nederland te bieden heeft. Deze toertocht is een gezelligheidsrit voor de hele familie en tevens een ideale manier voor oud-leerlingen om een nog betere voertuigbeheersing te krijgen. De toertocht begint om 11.00 uur op een centraal verzamelpunt in de buurt van Woudenberg. Na aanmelding volgen verdere details. Bij de start worden, onder het genot van een kop koffie of thee, instructies gegeven over de dag en krijgt eenieder de betreffende route doorgestuurd. Een mobiele telefoon met app’s is noodzakelijk om te kunnen deelnemen. Lunchen voor eigen rekening en het maken van een sanitaire stop kan onderweg bij een heerlijk pannenkoekenhuis op de route. De route eindigt op de centrale verzamelplek van de ochtend, waarnaar iedereen met eigen vervoer weer huiswaarts keert. Alles draait bij het bovengenoemde evenement om een gezellige dag in eigen regio. Aanmelden voor deelname is verplicht en kan tot 28 maart 2022 via onderstaand inschrijfformulier.

Aanmelden autorally

 

* Rijschool Loef, begonnen in 2009, is gespecialiseerd in het geven van (categorie B) autorijlessen voor jong en oud. Daarnaast leidt deze franchisenemer (startende) ondernemers op die op termijn een eigen rijschool willen openen.

 

Meer informatie

Rijschool Loef, Zwanebloem 9, 3931 WK Woudenberg, contactpersoon: C. Loef, info@rijschoolloef.nl, www.startjerijschool.nl

Terug naar overzicht

Gratis proefles aanvragen

Superscherpe prijzen en gezellige rijlessen, helemaal afgestemd op jouw persoonlijke leerstijl. Dát is Rijschool Loef. Vrijblijvend kennismaken? Stap in!

Ik wil een gratis proefles