Woon je in de buurt van Scherpenzeel en wil je met rijles beginnen? Rijschool Loef is dé rijschool van Scherpenzeel en omstreken. Onze enthousiaste instructeurs geven persoonlijke rijlessen die aansluiten bij jouw leerbehoeften.

Waarom rijschool Loef?
– Altijd eerst een gratis proefles
– Zelf je lessen inplannen in onze app
– Scherpe prijzen & korting als je een uitgebreid pakket kiest
– Veel aandacht voor jouw persoonlijke leerproces
– BOVAG-keurmerk; voor een veilig gevoel!

Rijschool Scherpenzeel
Rijschool Loef is dé rijschool van Scherpenzeel! Tijdens de rijlessen van Casper en Robert leer je alles wat je moet weten over het bedienen van een auto en hoe je veilig het verkeer ingaat. Daarbij is het vooral belangrijk dat je je prettig voelt achter het stuur. Onze instructeurs zullen daarom de rijlessen aanpassen aan jouw persoonlijke leerbehoeften. Meer weten over de instructeurs van rijschool Loef?

Rijlessen
Tijdens je rijopleiding werk je aan praktijkvaardigheden en aan de theoretische kant van autorijden. Wat betekenen de verkeersborden die je tegenkomt? Wie heeft waar voorrang? Hoe rijd je veilig en verantwoord? Tijdens de rijlessen in Scherpenzeel en omgeving raak je vertrouwd met de auto en leer je hoe je je in het verkeer gedraagt.

Gratis proefrijles
Zoek je een rijschool in Scherpenzeel maar wil je eerst weten of wij een goede match zijn? Logisch! Je kan bij ons één uur gratis rijles krijgen. In dit uur maak je kennis met de instructeur en is er alle ruimte voor vragen. Ook gaan we alvast de weg op. Zo kan jij vast ervaren hoe een rijles verloopt, en kunnen wij een inschatting maken van het aantal lesuren je ongeveer nodig hebt om klaargestoomd te worden voor het examen. Besluit je toch voor een andere rijschool te kiezen, dan blijft de proefles gewoon gratis. Het belangrijkste is dat jij met vertrouwd gevoel achter het stuur kruipt.

Proefrijles aanvragen

Reviews

Ik heb een erg fijne tijd bij Rijschool Loef gehad. Mede door de vele variatie van de lessen vloog de tijd altijd voorbij! Er wordt echt gekeken naar wat jij als persoon nodig hebt en welke manier het beste werkt. Ik heb dit als zeer fijn ervaren! Daarnaast waren de spelletjes tijdens de lessen ook altijd erg leerzaam! Kortom een echte aanrader 😄

Anouk Hoogesteger

Casper zorgt altijd voor leuke en leerzame lessen. Hij zorgt voor veel afwisseling en weet leuke spellen waardoor je gemakkelijker bepaalde dingen kunt leren. Ook is hij persoonlijk en kijkt hij naar de dingen die voor jou het beste werken. Ik kon me geen betere rijinstructeur wensen!!

Roanne Hardeman

Casper kijkt naar iedere persoon individueel, wat hij of zij nodig heeft. De lessen zijn gevarieerd, leerzaam en heb je veel lol. Casper zal 100% voor je willen gaan, om jouw het roze kaartje te bezorgen.

Michelle van Vliet

Rijschool casper Loef is zeer zeker aan te raden.
Door te kijken naar wat de leerling nodig heeft om zijn behoeften en doelen te kunnen behalen, zorgt dit voor een zeer leerzaam/leuke en een voor de leering gerichte rijles.

Anouk D

Leuke en gezellige lessen bij Rijschool Loef! Dankzij de leerzame lessen in één keer mijn rijbewijs gehaald, super blij mee!

Mirjam van den Bosch

Het was geen les saai bij Casper in de auto! Dankzij de afwisseling in de lessen en de welbekende spelletjes was elke les weer erg leerzaam. En dan ook nog eens zo’n auto waar je in mag rijden!

Arjan Van Dijk

Gratis proefles aanvragen

Superscherpe prijzen en gezellige rijlessen, helemaal afgestemd op jouw persoonlijke leerstijl. Dát is Rijschool Loef. Vrijblijvend kennismaken? Stap in!

Ik wil een gratis proefles