Gepassioneerd, geduldig, bereid zijn om dingen uit te leggen en volledig vertrouwen hebben in cursisten. Dit is kenmerkend voor de stijl van lesgeven van de twee jonge instructeurs die schuil gaan achter Rijschool Loef. Casper Loef (32 jaar), directeur/eigenaar van Rijschool Loef en Robert Beukens (23 jaar), franchisenemer van Rijschool Loef aan het woord hierover.

Casper Loef

“Ik ben inmiddels 6 jaar getrouwd en ben inmiddels vader van een dochter van 2 jaar. Binnenkort verwachten mijn vrouw en ik ons tweede kindje. Naast mijn passie voor mooie sportauto’s, ben ik dol op mountainbiken”, zo vertelt Loef.

Zelf leren

“Elke dag opnieuw geniet ik ervan om onze cursisten te enthousiastmeren. Een voorstander van een autoritaire benadering ben ik zeker niet. Nee, als ik les geef dan respecteer ik mijn cursisten zoals ze zijn en ik laat ze bij voorkeur zelf ontdekken wat ze kunnen. Dat vond ik zelf ook het allerleukste toen ik op mijn 21e begon met lesgeven. Ofwel we halen het rijbewijs als het ware samen, als team. Typerend voor mijn stijl van lesgeven is mijn praktische benadering in combinatie met geduld, flexibiliteit en enthousiasme. Ik motiveer mijn cursisten door ze te laten ervaren hoe leuk autorijden eigenlijk is. Belangrijk daarbij is dat ze veel zelfkennis en -vertrouwen krijgen tijdens de lessen, zodat ze met hun rijbewijs op zak later veilig de weg op kunnen.

Robert Beukens

“Ik heb al 4,5 jaar een vriendin. Mijn allergrootste hobby is ‘lekker eten’ buiten de deur of thuis en op vakantie gaan, zo legt Beukens uit.

Zelf leren

Beukens is sinds 2018 franchisenemer van Rijschool Loef. “Van nature ben ik een geduldig, sociaal en energiek persoon, die het leuk vindt om samen te werken met mensen. Het is voor mij een uitdaging om cursisten dingen te leren en te zorgen dat ze zich daarbij op hun gemak voelen. Ik heb mijns inziens een leuke en leerzame manier van lesgeven en omdat ik zelf nog zo jong ben, kan ik me erg goed inleven in de denkwereld van mijn cursisten. Door dit te combineren met mijn passie voor mooie auto’s, probeer ik ze tijdens de rijlessen al een voorproefje te geven van de ultieme vrijheid die ze krijgen als ze het rijbewijs gehaald hebben.

Terug naar overzicht

Gratis proefles aanvragen

Superscherpe prijzen en gezellige rijlessen, helemaal afgestemd op jouw persoonlijke leerstijl. Dát is Rijschool Loef. Vrijblijvend kennismaken? Stap in!

Ik wil een gratis proefles