De leukste rijschool op de Heuvelrug!

De rijschool van Woudenberg, Maarn, Maarsbergen en Scherpenzeel

Via de app kun je zelf je lessen inplannen op de momenten waarop jou dat uitkomt!

Wij geven met veel plezier, enthousiasme en passie onze rijlessen.

We hebben een hoog slagingspercentage en daar zijn we best een beetje trots op!

Wij zijn aangesloten bij BOVAG, voor het kwaliteitskeurmerk en voor extra garanties.


Rijschool Loef is jouw rijschool in Maarn! Sta je op het punt te beginnen met rijlessen? Volg een proefles met een van onze enthousiaste instructeurs (gratis en vrijblijvend) en beoordeel zelf of wij een goede match voor jou zijn. We helpen je graag om veilig en vooral met plezier de weg op te gaan.

Waarom rijschool Loef?
– Altijd eerst een gratis proefles
– Zelf je lessen inplannen in onze app
– Scherpe prijzen & korting als je een uitgebreid pakket kiest
– Veel aandacht voor jouw persoonlijke leerproces
– BOVAG-keurmerk; voor een veilig gevoel!

Rijschool Maarn

Rijschool Loef is gevestigd in Woudenberg en geeft ook rijlessen aan leerlingen in Maarn en omstreken. Onze jonge maar ervaren instructeurs leren je op een leuke en persoonlijke manier autorijden. Het belangrijkste daarbij is dat je je prettig voelt achter het stuur en leert rijden om een manier die bij jou past. Casper Johan en Jeroen, onze instructeurs, hebben veel aandacht voor jouw persoonlijke leerproces. Aan het einde van de rit kan jij veilig, verantwoord en met veel zelfvertrouwen de weg op! Meer weten over de instructeurs van rijschool Loef?

Gratis proefrijles

Zoek je een rijschool in Maarn? Je kan bij ons eerst een gratis proefles volgen, voordat je de knoop doorhakt. In deze vrijblijvende les maak je kennis met de instructeur en ga je voor het eerst de weg op. Zo weet jij alvast wat je te wachten staat tijdens de lessen en kunnen wij een inschatting maken van het aantal lesuren dat je nodig zal hebben om een goede chauffeur te worden. Je kan natuurlijk ook al je vragen over verkeersregels, autorijden of rijlessen bij ons kwijt. Deze proefrijles is altijd gratis, ook als je uiteindelijk besluit om naar een andere rijschool in de buurt van Maarn te gaan.

Rijlessen
Tijdens je rijopleiding werk je aan twee onderdelen: de praktijklessen en de autotheorie. Tijdens de praktijklessen ga je de weg op en leren wij je onderweg alles over het bedienen van de auto en hoe je je gedraagt in het verkeer. Voor de autotheorie kun je zelf studeren of een cursus volgen. Als je je theoriecertificaat hebt behaald, ken je alle verkeersregels en weet je wat jouw rol als bestuurder is. Even flink stampen, maar deze kennis heb je de rest van je leven nodig!

Wat als ik minder uren nodig heb dan ik in mijn pakket heb gekocht?

Als je met minder uren slaagt, krijg je het te veel betaalde geld gewoon terug.

Proefrijles

Heb ik voldoende aan een pakket

Gemiddeld heeft een leerling 40 a 50 uur nodig om voldoende voorbereid op examen te komen. 

Proefrijles

Reviews

Ik heb een hele fijne tijd gehad bij rijschool Loef. Casper heeft veel geduld waardoor ik niet bang was fouten te maken. De lessen worden gegeven op een manier die bij jou past en aangepast op de punten die voor jou nodig zijn. Door de goede lessen heb ik in één keer mijn rijbewijs gehaald en voel ik me nu zelfverzekerd in het verkeer. Zeker een aanrader!

Lois Roest

Hele fijne en leuke rijlessen gehad! Casper heeft een fijne manier van les geven, en de lessen waren uitdagend en afwisselend.

Carmen

Top rijschool, voor iemand met faalangst en ADD super goed geholpen, hele fijne tijd gehad 🙂

Annabelle Marijt

Ik heb een erg fijne tijd bij Rijschool Loef gehad. Mede door de vele variatie van de lessen vloog de tijd altijd voorbij! Er wordt echt gekeken naar wat jij als persoon nodig hebt en welke manier het beste werkt. Ik heb dit als zeer fijn ervaren! Daarnaast waren de spelletjes tijdens de lessen ook altijd erg leerzaam! Kortom een echte aanrader 😄

Anouk Hoogesteger

Casper zorgt altijd voor leuke en leerzame lessen. Hij zorgt voor veel afwisseling en weet leuke spellen waardoor je gemakkelijker bepaalde dingen kunt leren. Ook is hij persoonlijk en kijkt hij naar de dingen die voor jou het beste werken. Ik kon me geen betere rijinstructeur wensen!!

Roanne Hardeman

Casper kijkt naar iedere persoon individueel, wat hij of zij nodig heeft. De lessen zijn gevarieerd, leerzaam en heb je veel lol. Casper zal 100% voor je willen gaan, om jouw het roze kaartje te bezorgen.

Michelle van Vliet

Rijschool casper Loef is zeer zeker aan te raden.
Door te kijken naar wat de leerling nodig heeft om zijn behoeften en doelen te kunnen behalen, zorgt dit voor een zeer leerzaam/leuke en een voor de leering gerichte rijles.

Anouk D

Leuke en gezellige lessen bij Rijschool Loef! Dankzij de leerzame lessen in één keer mijn rijbewijs gehaald, super blij mee!

Mirjam van den Bosch

Het was geen les saai bij Casper in de auto! Dankzij de afwisseling in de lessen en de welbekende spelletjes was elke les weer erg leerzaam. En dan ook nog eens zo’n auto waar je in mag rijden!

Arjan Van Dijk

Gratis proefles aanvragen

Superscherpe prijzen en gezellige rijlessen, helemaal afgestemd op jouw persoonlijke leerstijl. Dát is Rijschool Loef. Vrijblijvend kennismaken? Stap in!

Ik wil een gratis proefles