29 mei 2024

Zenuwen omdat het rij-examen spannend is?

Lees verder
15 april 2024

Faalangst bij een Rij-examen

Lees verder
14 maart 2024

Geheim van een geslaagd Rij-examen

Lees verder
31 mei 2023

Motorrijrijbewijs halen!

Lees verder
31 mei 2023

gezocht: Rij-instructeur met eigen voertuig

Lees verder
24 februari 2022

PRIMEUR Binnenkort start Rijschool Loef met motorrijles

Lees verder
24 februari 2022

Optrekken met ronkende Lamborghini

Lees verder
24 februari 2022

Pilot: akkoord van 2 rijscholen nodig voor praktijkexamen. CBR beslist nog niet akkoord

Lees verder
7 november 2021

PRIMEUR Lambo Experience Day bij Rijschool Loef

Rijden in een Lamborghini is een droom voor velen. Zeker voor jonge mensen die net hun rijbewijs hebben gehaald, maar ook veel oudere bestuurders. Inspelend daarop organiseert Rijschool Loef daarom op  27…

Lees verder
24 oktober 2021

Rijschool Loef krijgt nieuwe rij-instructeur

Per 1 januari 2022 breidt Rijschool Loef het team uit met Johan Beukens, een derde rij-instructeur, franchisenemer en vader van…

Lees verder
19 oktober 2021

Loef Rally Events: Uniek personeelsevent voor bedrijven

Personeels-)bijeenkomsten mogen eindelijk weer. Bedrijfsfeesten of feesten voor verenigingen of stichtingen waarbij het draait om teamgeest, samenwerken, onderling vertrouwen en natuurlijk volop gezelligheid. Inspelend hierop organiseert Loef Rally Events autorally’s voor bedrijven op maat, al dan niet…

Lees verder
19 oktober 2021

Terugblik op Betuwe-rally, Rally ‘Fris en Fruitig’ was enorm succes

Stuurmanskunsten, navigatievaardigheden, teamgeest en geduld’. Daar draaide het om bij de Fris en Fruitig Rally die Loef Rally Events onlangs heeft georganiseerd. Veertig gemotiveerde deelnemers verschenen aan de start. Een mengeling van jong en oud, man en vrouw, bestuurders en navigators, die het tegen elkaar opnamen in…

Lees verder
16 april 2021

Rijschool Loef organiseert Rally ‘Fris & Fruitig

Rijschool Loef, dé leukste rijschool van Nederland, organiseert op zaterdag 29 mei 2021 van 12.00 tot 15.30 uur een 3,5-uur durende coronaproof autorally door de Betuwe.

Lees verder
16 april 2021

Slipcursus bij Rijvaardigheidscentrum Lelystad op 20 maart was een geslaagde dag

Een noodstop maken, uitwijken op een gladde helling of de achterkant van de auto breekt uit’. Als jonge bestuurder zijn dat niet de situaties waar je direct aan denkt als je net je rijbewijs op zak hebt.

Lees verder
16 april 2021

CBR houdt slagingspercentages kunstmatig laag

Als examinatoren bij het CBR meer cursisten laten slagen dan de afgesproken norm van 50,2%, dan krijgen ze een coach toegewezen

Lees verder
4 december 2020

Boek nu: slipcursus 4.0 bij Rijschool Loef

De auto beter leren beheersen bij slechte weersomstandigheden? Neem nu deel aan de slipcursus van Rijschool Loef op zaterdag 20 februari 2021 van 9.00 tot 13.00 uur bij het Rijvaardigheidscentrum te Lelysta

Lees verder
4 december 2020

Rijschool Loef geeft tips

Barre winterse weersomstandigheden vragen veel van een ervaren, maar zeker ook een beginnende wegbestuurder. Niet alleen is de staat waarin de auto verkeerd cruciaal, maar ook is het van groot belang hoe de bestuurder op dergelijke situaties op de weg reageert.

Lees verder
4 december 2020

Nieuwe regels voor rijlessen en examens

Sinds 1 december jongstleden is het zowel voor leerlingen, rij-instructeurs als examinatoren officieel verplicht om tijdens rijlessen of examens een mondkapje te dragen.

Lees verder
10 september 2020

Rijschool Loef slaat landelijk vleugels uit met nieuw traject

Sinds kort is Rijschool Loef uit Woudenberg een springplank voor startende ondernemers in de Nederlandse rijscholenbranche.

Lees verder
3 september 2020

Springplank voor ondernemers in rijschoolbranche

Sinds kort is Rijschool Loef uit Woudenberg, gespecialiseerd in het geven van autorijlessen (cat. B) voor jong en oud, een springplank voor startende ondernemers in de Nederlandse rijscholenbranche.

Lees verder
19 augustus 2020

De ‘coolste’ rij-instructeurs van Nederland

Casper Loef, directeur/eigenaar (en instructeur) van Rijschool Loef en Robert Beukens, franchisenemer van Rijschool Loef stellen zich voor. Ontdek hier waarom zij de ‘coolste’ rijschoolinstructeurs van Nederland zijn.

Lees verder
19 augustus 2020

Hulp bij oprichten eigen rijschool

Rijschool Loef lanceert een landelijke franchiseformule voor (startende) rij-instructeurs, die binnen afzienbare tijd een rijschool willen openen onder eigen naam. In een periode van ruim 2 jaar worden aankomende rijschoolhouders bij deze rijschool klaargestoomd om een rijschool onder eigen naam op te zetten.

Lees verder
19 augustus 2020

Theorie-examen voortaan zelf aanvragen

‘Rijschoolleerlingen worden bedonderd met valse beloftes van bedrijven die voorrang garanderen bij het inplannen van theorie-examens’, aldus CBR-directeur Alexander Pechtold. Daarom kunnen vanaf heden kandidaten zelf hun theorie-examen inplannen, rechtstreeks bij het CBR of via hun rijschool.

Lees verder

Gratis proefles aanvragen

Superscherpe prijzen en gezellige rijlessen, helemaal afgestemd op jouw persoonlijke leerstijl. Dát is Rijschool Loef. Vrijblijvend kennismaken? Stap in!

Ik wil een gratis proefles