(Personeels-)bijeenkomsten mogen eindelijk weer. Bedrijfsfeesten of feesten voor verenigingen of stichtingen waarbij het draait om teamgeest, samenwerken, onderling vertrouwen en natuurlijk volop gezelligheid. Inspelend hierop organiseert Loef Rally Events autorally’s voor bedrijven op maat, al dan niet inclusief een geheel verzorgde lunch of een diner (buffet of BBQ). Bedrijfsrally’s kunnen op locatie door heel Nederland worden verzorgd en zijn al mogelijk vanaf 25 voertuigen. Elk voertuig heeft dan wel twee passagiers, te weten een bestuurder en een navigator, die tijdens de rally nauw met elkaar samenwerken. Voor elke aanvraag wordt een rally op maat samengesteld, waarin desgewenst kennisvragen vanuit uw eigen organisatie kunnen worden geïntegreerd of een team-element. Afhankelijk van de gewenste duur van de rally, zal deze verder uit 2, 3 of 4 van de navolgende onderdelen worden opgebouwd: een bolletje-pijltje-route, een klassieke wegenkaart, een fotokaart of een fotokaart met verkeersborden. Vermeldenswaardig is dat thema-rally’s ook tot de mogelijkheden behoren. Denk bijvoorbeeld aan een Orange Rally of een ‘Roaring Sixties’-rally. Loef Rally Events denkt hierover graag mee. Bij aanvang van de rally krijgen alle teams een eigen routeboek met informatie over de te rijden etappes met de verschillende navigatiemethoden, de rallyregels en handige tips. Bij terugkomst kan elke equipe zijn controlekaart inleveren bij de organisatie en dan wordt aan het einde van de bijeenkomst de winnaar bekend gemaakt. Deelnemen kan met eigen voertuigen of bedrijfsvoertuigen en is volledig op eigen risico. Te allen tijde dienen alle verkeersregels ter plaatse, inclusief snelheidslimieten, strikt in acht te worden genomen. Voor het niet naleven van deze regels worden strafpunten in mindering gebracht.

 

* Loef Rally Events, is een dochteronderneming van Rijschool Loef in Woudenberg. Rijschool Loef begon in 2009 met het geven van (categorie B) autorijlessen voor jong en oud. Daarnaast leidt deze franchisenemer (startende) ondernemers op die op termijn een eigen rijschool willen openen. Loef Rally Events organiseert in Nederland bedrijfsrally’s op maat.

 

Meer informatie

Loef Rally Events, Zwanebloem 9, 3931 WK Woudenberg, contactpersoon: C. Loef, info@rijschoolloef.nl, www.rijschoolloef.nl

Terug naar overzicht

Gratis proefles aanvragen

Superscherpe prijzen en gezellige rijlessen, helemaal afgestemd op jouw persoonlijke leerstijl. Dát is Rijschool Loef. Vrijblijvend kennismaken? Stap in!

Ik wil een gratis proefles