De leukste rijschool op de Heuvelrug!

De rijschool van Woudenberg, Maarn, Maarsbergen en Scherpenzeel

Via de app kun je zelf je lessen inplannen op de momenten waarop jou dat uitkomt!

Wij geven met veel plezier, enthousiasme en passie onze rijlessen.

We hebben een hoog slagingspercentage en daar zijn we best een beetje trots op!

Wij zijn aangesloten bij BOVAG, voor het kwaliteitskeurmerk en voor extra garanties.


Ben je op zoek naar een rijschool in Woudenberg? Dat betekent waarschijnlijk dat je op het punt staat om met rijlessen te beginnen. Een spannende en leuke stap waar wij je met veel plezier in kunnen begeleiden. Stap in bij rijschool Loef voor een gratis proefles!

Waarom rijschool Loef?
– Altijd eerst een gratis proefles
– Zelf je lessen inplannen in onze app
– Scherpe prijzen & korting als je een uitgebreid pakket kiest
– Veel aandacht voor jouw persoonlijke leerproces
– BOVAG-keurmerk; voor een veilig gevoel!

Rijschool Woudenberg

Rijschool Loef geeft rijlessen in Woudenberg en omgeving. Onze enthousiaste instructeurs leren je tijdens de lessen alles wat je moet weten over veilig en verantwoord autorijden. Zij letten daarbij vooral op wat jij nodig hebt om je prettig te voelen in de auto; iedereen heeft namelijk een andere manier van leren. Casper Johan en Jeroen spelen tijdens hun rijlessen in op wat jij nodig hebt om een goede chauffeur te worden. Meer weten over de instructeurs van rijschool Loef?

Rijlessen

Leren autorijden bestaat uit twee onderdelen: de praktijk en de autotheorie. Tijdens je praktijklessen ga je de weg op en leren wij je hoe je een auto bedient, maar werken we ook aan je verkeersinzicht en bijzondere verrichtingen (zoals parkeren). Naast deze rijlessen in de omgeving van Woudenberg ga je ook werken aan je theoretische kennis. Dat gaat onder andere over verkeersborden lezen en voorrangsregels. Geen zorgen, dit hoef je nog niet allemaal te weten als je aan je eerste rijles begint!

Gratis proefrijles

Voordat je een rijschool in Woudenberg kiest, wil je waarschijnlijk weten of je een goede klik hebt met je toekomstige instructeur en of de manier van lesgeven bij je past. Dat snappen wij! Daarom kan je bij ons een gratis en vrijblijvende proefles volgen. Tijdens deze rijles van één uur maken we kennis en gaan we ook de weg al op. Zo kan je vast ervaren hoe een rijles verloopt en hoe je het vindt om achter het stuur te zitten. Na de proefles is er ruimte om vragen te stellen en kunnen wij ook al aangeven hoeveel uur rijles je ongeveer nodig zal hebben. Neem contact met ons op voor het plannen van een gratis proefrijles!

Wat als ik minder uren nodig heb dan ik in mijn pakket heb gekocht?

Als je met minder uren slaagt, krijg je het te veel betaalde geld gewoon terug.

Proefrijles

Heb ik voldoende aan een pakket

Gemiddeld heeft een leerling 40 a 50 uur nodig om voldoende voorbereid op examen te komen. 

Proefrijles

Reviews

Ik heb een hele fijne tijd gehad bij rijschool Loef. Casper heeft veel geduld waardoor ik niet bang was fouten te maken. De lessen worden gegeven op een manier die bij jou past en aangepast op de punten die voor jou nodig zijn. Door de goede lessen heb ik in één keer mijn rijbewijs gehaald en voel ik me nu zelfverzekerd in het verkeer. Zeker een aanrader!

Lois Roest

Hele fijne en leuke rijlessen gehad! Casper heeft een fijne manier van les geven, en de lessen waren uitdagend en afwisselend.

Carmen

Top rijschool, voor iemand met faalangst en ADD super goed geholpen, hele fijne tijd gehad 🙂

Annabelle Marijt

Ik heb een erg fijne tijd bij Rijschool Loef gehad. Mede door de vele variatie van de lessen vloog de tijd altijd voorbij! Er wordt echt gekeken naar wat jij als persoon nodig hebt en welke manier het beste werkt. Ik heb dit als zeer fijn ervaren! Daarnaast waren de spelletjes tijdens de lessen ook altijd erg leerzaam! Kortom een echte aanrader 😄

Anouk Hoogesteger

Casper zorgt altijd voor leuke en leerzame lessen. Hij zorgt voor veel afwisseling en weet leuke spellen waardoor je gemakkelijker bepaalde dingen kunt leren. Ook is hij persoonlijk en kijkt hij naar de dingen die voor jou het beste werken. Ik kon me geen betere rijinstructeur wensen!!

Roanne Hardeman

Casper kijkt naar iedere persoon individueel, wat hij of zij nodig heeft. De lessen zijn gevarieerd, leerzaam en heb je veel lol. Casper zal 100% voor je willen gaan, om jouw het roze kaartje te bezorgen.

Michelle van Vliet

Rijschool casper Loef is zeer zeker aan te raden.
Door te kijken naar wat de leerling nodig heeft om zijn behoeften en doelen te kunnen behalen, zorgt dit voor een zeer leerzaam/leuke en een voor de leering gerichte rijles.

Anouk D

Leuke en gezellige lessen bij Rijschool Loef! Dankzij de leerzame lessen in één keer mijn rijbewijs gehaald, super blij mee!

Mirjam van den Bosch

Het was geen les saai bij Casper in de auto! Dankzij de afwisseling in de lessen en de welbekende spelletjes was elke les weer erg leerzaam. En dan ook nog eens zo’n auto waar je in mag rijden!

Arjan Van Dijk

Gratis proefles aanvragen

Superscherpe prijzen en gezellige rijlessen, helemaal afgestemd op jouw persoonlijke leerstijl. Dát is Rijschool Loef. Vrijblijvend kennismaken? Stap in!

Ik wil een gratis proefles