De leukste rijschool op de Heuvelrug!

De rijschool van Woudenberg, Maarn, Maarsbergen en Scherpenzeel

Via de app kun je zelf je lessen inplannen op de momenten waarop jou dat uitkomt!

Wij geven met veel plezier, enthousiasme en passie onze rijlessen.

We hebben een hoog slagingspercentage en daar zijn we best een beetje trots op

Wij zijn aangesloten bij BOVAG, voor het kwaliteitskeurmerk en voor extra garanties.


Rijschool Maarsbergen

Starten met rijlessen: een grote en leuke stap die voor veel mensen toch ook een beetje spannend is. Zoek je een rijschool in Maarsbergen (en omgeving) om je met een veilig gevoel de weg op te helpen? Stap in bij rijschool Loef!

Waarom rijschool Loef?
– Altijd eerst een gratis proefles
– Zelf je lessen inplannen in onze app
– Scherpe prijzen & korting als je een uitgebreid pakket kiest
– Veel aandacht voor jouw persoonlijke leerproces
– BOVAG-keurmerk; voor een veilig gevoel!

Rijschool Maarsbergen
Onze rijschool in Maarsbergen bestaat uit twee jonge, enthousiaste instructeurs die jou op een veilige én leuke manier leren autorijden. Wij vinden het vooral belangrijk dat jij je op je gemak voelt in de auto. Leren autorijden gaat namelijk over zoveel meer dan alleen remmen en sturen; je moet je vertrouwd voelen in de auto en weten dat je in elke verkeerssituatie goed kan handelen. Tijdens de persoonlijke rijlessen spelen instructeurs Casper en Robert in op jouw persoonlijke leerbehoefte. Meer weten over de instructeurs van rijschool Loef?

Rijlessen
Als je leert autorijden, ben je bezig met zowel het praktijkonderdeel als de autotheorie. Tijdens de praktijklessen stap je bij ons in de auto en leren we je tijdens het rijden alles over de auto en jouw rol in het verkeer. Met handige tips & tricks leer je keren en parkeren als een pro en daarnaast leer je om de autotheorie toe te passen in de praktijk. Je theoriecertificaat haal je meestal terwijl je al bezig bent met praktijklessen. Maar geen zorgen, je hoeft niet elk verkeersregeltje al te kennen als je in de lesauto stapt!

Gratis proefrijles
Rijles in Maarsbergen volgen? Voordat je een rijschool kiest, wil je waarschijnlijk een beetje weten wat je te wachten staat. Tijdens een gratis proefles kan je vrijblijvend kennismaken met rijschool Loef en kun je alles vragen wat je maar wil. In dit uur gaan we ook al samen de weg op, zodat je kan ervaren hoe een rijles verloopt en of je een klikt hebt met de instructeur. Door je meteen te laten rijden kunnen wij bovendien beter inschatten hoeveel uren je ongeveer nodig gaat hebben om je rijbewijs te halen. Kies je toch een andere rijschool? Geen probleem, de proefles blijft natuurlijk gewoon gratis!

Wat als ik minder uren nodig heb dan ik in mijn pakket heb gekocht?

Als je met minder uren slaagt, krijg je het te veel betaalde geld gewoon terug.

Proefrijles

Heb ik voldoende aan een pakket

Gemiddeld heeft een leerling 40 a 50 uur nodig om voldoende voorbereid op examen te komen. 

Proefrijles

Reviews

Ik heb een hele fijne tijd gehad bij rijschool Loef. Casper heeft veel geduld waardoor ik niet bang was fouten te maken. De lessen worden gegeven op een manier die bij jou past en aangepast op de punten die voor jou nodig zijn. Door de goede lessen heb ik in één keer mijn rijbewijs gehaald en voel ik me nu zelfverzekerd in het verkeer. Zeker een aanrader!

Lois Roest

Hele fijne en leuke rijlessen gehad! Casper heeft een fijne manier van les geven, en de lessen waren uitdagend en afwisselend.

Carmen

Top rijschool, voor iemand met faalangst en ADD super goed geholpen, hele fijne tijd gehad 🙂

Annabelle Marijt

Ik heb een erg fijne tijd bij Rijschool Loef gehad. Mede door de vele variatie van de lessen vloog de tijd altijd voorbij! Er wordt echt gekeken naar wat jij als persoon nodig hebt en welke manier het beste werkt. Ik heb dit als zeer fijn ervaren! Daarnaast waren de spelletjes tijdens de lessen ook altijd erg leerzaam! Kortom een echte aanrader 😄

Anouk Hoogesteger

Casper zorgt altijd voor leuke en leerzame lessen. Hij zorgt voor veel afwisseling en weet leuke spellen waardoor je gemakkelijker bepaalde dingen kunt leren. Ook is hij persoonlijk en kijkt hij naar de dingen die voor jou het beste werken. Ik kon me geen betere rijinstructeur wensen!!

Roanne Hardeman

Casper kijkt naar iedere persoon individueel, wat hij of zij nodig heeft. De lessen zijn gevarieerd, leerzaam en heb je veel lol. Casper zal 100% voor je willen gaan, om jouw het roze kaartje te bezorgen.

Michelle van Vliet

Rijschool casper Loef is zeer zeker aan te raden.
Door te kijken naar wat de leerling nodig heeft om zijn behoeften en doelen te kunnen behalen, zorgt dit voor een zeer leerzaam/leuke en een voor de leering gerichte rijles.

Anouk D

Leuke en gezellige lessen bij Rijschool Loef! Dankzij de leerzame lessen in één keer mijn rijbewijs gehaald, super blij mee!

Mirjam van den Bosch

Het was geen les saai bij Casper in de auto! Dankzij de afwisseling in de lessen en de welbekende spelletjes was elke les weer erg leerzaam. En dan ook nog eens zo’n auto waar je in mag rijden!

Arjan Van Dijk

Gratis proefles aanvragen

Superscherpe prijzen en gezellige rijlessen, helemaal afgestemd op jouw persoonlijke leerstijl. Dát is Rijschool Loef. Vrijblijvend kennismaken? Stap in!

Ik wil een gratis proefles