Sinds kort is Rijschool Loef uit Woudenberg een springplank voor startende ondernemers in de Nederlandse rijscholenbranche. Voor al diegene die de ambitie hebben om binnenkort een rijschool te openen, onder een eigen naam, heeft Rijschool Loef een nieuw traject ontwikkeld.

De rijschool heeft een nieuw traject ontwikkeld van 2 jaar voor jonge ondernemers in de rijschoolbranche. Hiermee willen ze om een nieuwe ondernemers een succesvolle start geven in deze branche.

Jonge franchisenemer

Rijschool Loef in Woudenberg begon als één van de jongste franchisenemers in 2009 in de rijschoolwereld en opende in 2016 zijn eerste rijschool, onder de naam ‘Rijschool Loef’. Met name het jonge karakter van deze onderneming zorgde ervoor dat Rijschool Loef op de Utrechtse Heuvelrug niet onopgemerkt bleef en derhalve gestaag groeide. Dat ging met over name de wijze waarop de jonge eigenaar Casper Loef met zijn leerlingen omging.

“Essentieel vind ik altijd dat er een positieve sfeer hangt in de auto en dat mijn leerlingen door mijn wijze van coachen op een prettige manier vertrouwd raken met het voertuig. Als instructeur heb ik altijd respect voor mijn leerlingen, hoe lastig dat in sommige gevallen ook is. Ik probeer ze direct vanaf het begin mijn vertrouwen te geven. Het is immers een leeromgeving, waarin fouten gemaakt mogen worden”.

Opleiden

In 2018 breidde Loef zijn zaak uit met een eerste franchisenemer. Daarnaast leidt hij nu startende ondernemers op die op termijn een eigen rijschool willen openen.

Terug naar overzicht

Gratis proefles aanvragen

Superscherpe prijzen en gezellige rijlessen, helemaal afgestemd op jouw persoonlijke leerstijl. Dát is Rijschool Loef. Vrijblijvend kennismaken? Stap in!

Ik wil een gratis proefles