Voor de regio Amersfoort en omstreken is Rijschool Loef naarstig op zoek naar een nieuwe rij-instructeur met een eigen voertuig voor het geven van autorijlessen (categorie B) in en rondom Amersfoort. Behalve dat de nieuw aan te  trekken instructeur in het bezit is van een geldige WRM-pas en een rij-opleiding heeft afgerond bij een erkende verkeersacademie, dient hij/zij te beschikken over goede kennis van het voertuig en de geldende verkeersregels.

Omdat Rijschool Loef in de regio de afgelopen jaren naam en faam heeft verworven met het geven van inspirerende lessen, zoekt directeur/eigenaar Casper Loef een nieuwe instructeur die in staat is om de lesstof op een uitermate leerzame doch boeiende wijze over te brengen aan de cursisten. Gezellige en inspirerende rijlessen geven kandidaten immers meer vertrouwen in eigen kunnen en daar draait het om in het verkeer. Belangrijke eigenschappen waarover de nieuw aan te trekken instructeur dan ook dient te beschikken zijn empathisch, geduldig, enthousiast en ondernemend.

Franchiseformule

Speciaal voor rij-instructeurs, die op termijn een rijschool willen starten onder eigen naam, heeft Rijschool Loef een landelijke franchiseformule ontwikkeld. In de vorm van 1 op 1-coaching doorloopt Casper Loef dan met de franchisenemer in een periode van 2 jaar alle noodzakelijke stappen om een volwaardig eigen bedrijf te kunnen openen in deze sector.

Inhoud cursus

Onderwerpen die daarbij de revue passeren zijn het daadwerkelijk lesgeven aan cursisten, het behalen van de benodigde certificaten, het opzetten van een theoriecursus, het opzetten en uitvoeren van een gedegen marketing- en communicatieplan, het inrichten van een administratieve organisatie, alsmede het daadwerkelijk openen van een eigen onderneming en het leren van de fijne kneepjes van ‘ondernemen’. Beginnen als franchise-nemer in de rijschoolsector heeft een aantal voordelen. Zo wordt de eerste twee jaar gereden onder een gerenommeerde naam in de regio, loopt de agenda snel vol met cursisten, is er voldoende vrijheid voor een eigen planning en kan te allen tijde een beroep worden gedaan op de kennis van ervaren collega’s. Op aanvraag heeft Rijschool Loef ook stageplekken voor WRM-cursisten. 

*Rijschool Loef, opgericht in 2009, is gespecialiseerd in het geven van (categorie B) autorijlessen voor jong en oud en motorrijlessen (categorie A). Daarnaast leidt deze franchisenemer (startende) ondernemers op die op termijn een eigen rijschool willen openen onder eigen naam.   

Meer informatie

Rijschool Loef, Zwanebloem 9, 3931 WK Woudenberg, contactpersoon: C. Loef, info@rijschoolloef.nl, www.startjerijschool.nl

Terug naar overzicht

Gratis proefles aanvragen

Superscherpe prijzen en gezellige rijlessen, helemaal afgestemd op jouw persoonlijke leerstijl. Dát is Rijschool Loef. Vrijblijvend kennismaken? Stap in!

Ik wil een gratis proefles