Een jongensdroom kwam uit voor de verschillende deelnemers die op 27 december jongstleden klaar stonden bij Pannenkoekenhuis Bergzicht om zelf plaats te mogen nemen in de bestuurdersstoel van een Lamborghini Gallardo tijdens de ‘Lambo Experience Day’ van Rijschool Loef. Alle deelnemers moesten minimaal één jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs, om naast een instructeur, zelf achter het stuur te mogen kruipen van een zeer indrukwekkende sportauto van Italiaanse makelij.

 

Het leek tot voor kort voor velen een utopie, maar Casper Loef zorgde ervoor dat zijn ex-leerlingen, hun ouders en andere geïnteresseerden uit de regio in een fantastische rit over de Utrechtse heuvelrug de enorme G-krachten van dit voertuig aan den lijve mochten ervaren. Casper zelf stapte natuurlijk ook in, naast de instructeur, voor de laatste rit naar de wasstraat en het tankstation. Een dag om nooit meer te vergeten en zoals één van de jongste deelnemers zei: “Het was een supervette ervaring. Casper dank hiervoor.”

 

Terug naar overzicht

Gratis proefles aanvragen

Superscherpe prijzen en gezellige rijlessen, helemaal afgestemd op jouw persoonlijke leerstijl. Dát is Rijschool Loef. Vrijblijvend kennismaken? Stap in!

Ik wil een gratis proefles