Stuurmanskunsten en navigatievaardigheden verbeteren of gewoon gezellig meerijden in deze Fris & Fruitig rally tijdens deze coronatijd? Rijschool Loef, dé leukste rijschool van Nederland, organiseert op zaterdag 29 mei 2021 van 12.30 tot 15.30 uur een 3,5-uur durende coronaproof autorally door de Betuwe. 

Het deelnemersveld zal bestaan uit maximaal 40 teams. Bovengenoemde toerrit kronkelt over de openbare weg, dwars door de Betuwe. Casper Loef: “Deze toerrit wordt georganiseerd voor jong en oud, maar in het bijzonder voor alle oud-leerlingen van onze rijschool en hun familie en vrienden. Een autorally is mijns inziens een prachtige manier om een auto nog beter te leren beheersen, navigatievaardigheden onder de knie te krijgen, helemaal in deze tijd waarin het traditionele kaartlezen is vervangen door GPS-systemen in voertuigen. 

Routeboek

Bij aanvang van de rally krijgt elk team een eigen routeboek, een fotokaart, een controlekaart, een autoschild, tie-wraps en een tasje met versnaperingen voor onderweg uitgereikt. In het routeboek wordt onder andere informatie gegeven over de te rijden etappes met de verschillende navigatiemethoden, de rallyregels en handige tips.

Winnaar

Bij terugkomst wordt de controlekaart ingeleverd bij de organisatie en zal de winnaar bekend worden gemaakt. Bovengenoemde autorally is niet alleen leerzaam, maar ook erg gezellig vanwege het competitie-element. Het winnende team krijgt namelijk een leuke prijs uitgereikt. 

Kosten

De kosten per team (maximaal 2 personen per voertuig) bedragen 50,00 euro. Deelnemen kan met een eigen voertuig en is volledig op eigen risico. In alle gevallen geldt dat alle verkeerregels, inclusief snelheidslimieten, strikt in acht dienen te worden genomen. Hiervoor worden strafpunten afgetrokken op het einde. 

Deelnemen? 

Opgeven kan tot 22 mei a.s. door een mail te sturen naar info@rijschoolloef.nl . Inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst. VOL = VOL.  

Aanmelden Rally ‘Fris & Fruitig

Terug naar overzicht

Gratis proefles aanvragen

Superscherpe prijzen en gezellige rijlessen, helemaal afgestemd op jouw persoonlijke leerstijl. Dát is Rijschool Loef. Vrijblijvend kennismaken? Stap in!

Ik wil een gratis proefles