Een noodstop maken, uitwijken op een gladde helling of de achterkant van de auto breekt uit’. Als jonge bestuurder zijn dat niet de situaties waar je direct aan denkt als je net je rijbewijs op zak hebt. Een ongeluk zit echter in een klein hoekje, dus goed voorbereid op weg is een ‘must’.  

Voor 12 oud-leerlingen en geïnteresseerden had Rijschool Loef op 20 maart jongstleden een 4 uur durende slipcursus georganiseerd bij Rijvaardigheidscentrum Lelystad. Hoewel sommige aan het begin nog enigszins overmoedig leken te zijn, bleek al ras dat iedereen doordrongen was van het nut van een goede voertuigbeheersing. Vol enthousiasme ging eenieder, na de theoretische uitleg, dan ook op het circuit aan de slag. Een gezellige, maar zeer leerzame ochtend met dank aan Rijvaardigheidscentrum Lelystad. Casper Loef: “Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Een dergelijke cursus is namelijk een ‘must’ voor jong en oud.

Terug naar overzicht

Gratis proefles aanvragen

Superscherpe prijzen en gezellige rijlessen, helemaal afgestemd op jouw persoonlijke leerstijl. Dát is Rijschool Loef. Vrijblijvend kennismaken? Stap in!

Ik wil een gratis proefles