Rijden in een Lamborghini is een droom voor velen. Zeker voor jonge mensen die net hun rijbewijs hebben gehaald, maar ook veel oudere bestuurders. Inspelend daarop organiseert Rijschool Loef daarom op maandag 27 december 2021 van 10.00 tot 17.00 uur de ‘Lambo Experience Day’ in Woudenberg. Gedurende deze dag maken de deelnemers kennis met de kracht die schuilgaat onder de motorkap van een Lamborghini. Onder de bezielende leiding van een Lamborghini- instructeur neem je plaats achter het stuur en mag je zelf 20 minuten ervaren wat het is om in een dergelijke sportwagen te rijden. Casper Loef: “Rijden moet een veilige en prettige ervaring zijn voor (beginnende) bestuurders. Zo kan immers zelfvertrouwen worden opgebouwd. Als jonge bestuurder droomde ik er al tijd van om later een mooie sportauto te hebben. Zo ontstond bij mij, als rijschoolhouder, het idee om een Lambo Experience Day te organiseren voor mijn oud-leerlingen die minimaal 1 jaar hun rijbewijs hebben. En niet alleen oud-leerlingen mogen inschrijven, ook ouders, vrienden en andere autoliefhebbers met een geldig rijbewijs zijn van harte welkom om achter het stuur plaats te nemen.”

Tijdens deze dag zal duidelijk worden wat een fantastische ervaring het is om te rijden in een dergelijke sportauto, maar tegelijkertijd ervaar je ook hoe kwetsbaar je als bestuurder bent in een voertuig met zoveel PK’s. Tevens maak je op deze dag kennis met de techniek van het voertuig en is er gelegenheid om foto’s te maken met de Lamborghini op de achtergrond. De Lambo Experience Day is niet alleen fantastisch, maar ook erg leerzaam! Alle deelnemers dienen minimaal 1 jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs). De kosten per deelnemer bedragen 65,00 euro. Opgeven kan tot 20 november a.s. VOL=VOL.

Aanmelden Lamborghini experience day

Lamborghini experience day Woudenberg

Meer informatie

Rijschool Loef, Zwanebloem 9, 3931 WK Woudenberg, contactpersoon: C. Loef, info@rijschoolloef.nl, www.rijschoolloef.nl

 

* Rijschool Loef, begonnen in 2009, is gespecialiseerd in het geven van (categorie B) autorijlessen voor jong en oud. Daarnaast leidt deze franchisenemer (startende) ondernemers op die op termijn een eigen rijschool willen openen.

 

 

Terug naar overzicht

Gratis proefles aanvragen

Superscherpe prijzen en gezellige rijlessen, helemaal afgestemd op jouw persoonlijke leerstijl. Dát is Rijschool Loef. Vrijblijvend kennismaken? Stap in!

Ik wil een gratis proefles