Coachingstraject voor startende ondernemers

Rijschool Loef in Woudenberg lanceert een landelijke franchiseformule voor (startende) rij-instructeurs, die binnen afzienbare tijd graag een rijschool willen openen onder eigen naam. Casper Loef, directeur/eigenaar van Rijschool Loef uit Woudenberg vertelt: “Als ervaren franchisegever, rijschoolhouder en –instructeur bied ik (startende) rij-instructeurs uit heel Nederland volledige ondersteuning gedurende een periode van ruim 2 jaar bij het opzetten van een rijschool onder eigen naam.

Stagemogelijkheden

Gestart wordt, indien nodig, met een verplichte stageperiode van minimaal 40 uur (waarvan 35 uur actief achter het stuur en 5 uur passief achterin de auto), conform het protocol van IBKI. Daarna kan het 2 jaar durende traject gestart worden. Indien een aankomend rijschoolhouder bovengenoemde stage al eerder doorlopen heeft, dan kan direct met het 2 jaar durende traject worden begonnen.

Inhoud

In een periode van 2 jaar doorloopt directeur Casper Loef, samen met de aankomende rijschoolhouders, alle stappen die nodig zijn om een volwaardig eigen bedrijf te kunnen openen in deze sector. Dit alles in de vorm van 1 op 1-coaching. Facetten die gedurende het hierboven beschreven traject onder andere de revue zullen passeren, lopen uiteen van het daadwerkelijk les geven aan cursisten, het benodigde certificeringstraject, een theoriecursus opzetten in eigen huis, een gedegen marketing- en communicatieplan opzetten en uitvoeren, alsmede het inrichten van de achterliggende administratieve organisatie. Kortom: het daadwerkelijk opzetten van de eigen onderneming en de fijne kneepjes van het vak.

Snelle route

Op de vraag wat Loef drijft om aspirant-rijschoolhouders op deze wijze te helpen bij het opzetten van een eigen onderneming, antwoordt hij: “Ik ben in 2009 gestart als franchisenemer en pas in 2016 opende ik mijn eigen rijschool en franchise-organisatie. Ik heb alle trajecten om dit te kunnen realiseren indertijd volledig zelf moeten doorgronden en al deze ervaring heb ik nu gebundeld in het hierboven beschreven 2 jaar durende franchisetraject. Een veel snellere route dus om binnen afzienbare tijd succesvol een eigen zaak op te bouwen. Er is ruim voldoende markt voor goed, opgeleide en betrouwbare rijschoolhouders en daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen”.

Aanmelden kennismakingsdag Terug naar overzicht

Gratis proefles aanvragen

Superscherpe prijzen en gezellige rijlessen, helemaal afgestemd op jouw persoonlijke leerstijl. Dát is Rijschool Loef. Vrijblijvend kennismaken? Stap in!

Ik wil een gratis proefles