Motorrijrijbewijs halen!

Speciaal voor het nieuwe seizoen heeft Rijschool Loef voor de motorrijlessen een leuk actiepakket samengesteld.

24 uur rijles inclusief AVB en AVD examen €1500.

Het opleidingstraject voor het motorrijbewijs bestaat uit twee examen onderdelen: deel 1 is het AVB examen: voertuigbeheersing en bijzondere verrichtingen zoals een halve draai maken, een langzame slalom en diverse remoefeningen waaronder het uitvoeren van een precisiestop en deel 2 het AVD examen: gaat over verkeersinzicht op de openbare weg.

Examen

Elk deel wordt afgesloten met een eigen examen. Voor deel 1 wordt grotendeels gereden op privéterrein in Barneveld, waar uiteindelijk ook het AVB examen zal worden afgenomen. Cursisten die reeds in het bezit zijn van een geldig autorijbewijs, hoeven voor dit deel geen extra theorie-examen af te leggen. Goed te weten is dat het behaalde diploma voor deel 1 geldig is voor onbepaalde tijd.Verkeerskennis komt aan bod in deel 2 het AVD examen en wordt uitgevoerd op de openbare weg. De nadruk ligt hier met name op veilig rijden en vlot rijden waar dat kan.

21 jaar en ouder

Interessant te melden is dat vanaf 21 jaar direct kan worden gestart met motorrijlessen voor het A80-rijbewijs ofwel voor het rijden op zware motoren. Deze cursisten, die maar 1x examen hoeven te doen, rijden de eerste 2 jaar na het behalen van dit rijbewijs op middelzware motoren tot 35 kW. Na 2 jaar komt de aantekening code 80 te vervallen en wordt het A80-rijbewijs omgezet naar een volwaardig A-rijbewijs. Vanaf dat moment mag dus op de openbare weg worden gereden op alle zware motoren zonder begrenzing. Leerlingen jonger dan 21 jaar dienen wel de conventionele examenroute af te leggen, zoals hierboven beschreven. 

*Rijschool Loef, opgericht in 2009, is gespecialiseerd in het geven van (categorie B) autorijlessen voor jong en oud en motorrijlessen (categorie A). Daarnaast leidt deze franchisenemer (startende) ondernemers op die op termijn een eigen rijschool willen openen onder eigen naam.   

Schrijf je snel in op www.rijschoolloef.nl,

Rijschool-eigenaar Casper Loef verzorgt de lessen geheel in eigen beheer, gedurende 1 dag per week.

Meer informatie

Rijschool Loef, Zwanebloem 9, 3931 WK Woudenberg, contactpersoon: C. Loef, info@rijschoolloef.nl, www.startjerijschool.nl

Terug naar overzicht

Gratis proefles aanvragen

Superscherpe prijzen en gezellige rijlessen, helemaal afgestemd op jouw persoonlijke leerstijl. Dát is Rijschool Loef. Vrijblijvend kennismaken? Stap in!

Ik wil een gratis proefles