De rijschool

Rijschool Loef bestaat uit een team van drie enthousiaste instructeurs uit Woudenberg, Casper Robert en Johan. Wij staan voor goede en gezellige lessen, veiligheid in het verkeer en ontspannen leren rijden met aandacht voor jouw persoonlijke leerproces.

Het team
Onze drie instructeurs geven rijlessen in de categorie B: personenauto. Casper Loef geeft al sinds 2009 rijles, Robert Beukens sinds 2018. En Johan Beukens sinds 2019

Lestijden
Je kan bij ons rijles krijgen van maandag tot en met zaterdag. Komt overdag niet zo goed uit? Ook ’s avonds hebben we mogelijkheden voor lessen. Elke les duurt twee uur; in deze tijd kan je de meeste vooruitgang boeken.

Ophalen op locatie
De rijles begint vanaf het adres van de leerling. Ophalen op school of werk in de buurt is in overleg ook mogelijk.

Casper Loef
Sinds 2009 geef ik rijlessen in categorie B, de personenauto.
Ik vind het een leuke uitdaging om iemand aan zijn rijbewijs te helpen en daarmee iets mee te geven voor de rest van zijn leven.
Al op jonge leeftijd had ik grote interesse voor auto’s en het duurde dan ook niet lang of ik herkende nagenoeg alle merken en typen auto’s. Mijn eigen rijlessen vond ik altijd erg leuk en ik genoot ervan om zelf te mogen rijden.
Vrij snel na het behalen van mijn rijbewijs ging ik als taxichauffeur het hele land door, waarbij ik in het bijzonder genoot van de sociale contacten met de mensen die je tegenkomt in de auto.
Op een dag werd ik gewezen op het vak rij-instructeur en ben ik me daarin gaan verdiepen. De combinatie van werken met jonge mensen en auto’s sprak me erg aan.
Sinds 2009 mag ik dit prachtige beroep uitvoeren. Dit doe ik nog altijd met veel enthousiasme en plezier.’

Robert Beukens
‘Vroeger heb ik altijd met veel plezier rijlessen gevolgd. Ik heb een passie voor autorijden en vind het leuk om mensen nieuwe dingen aan te leren. Daarom heb ik ervoor gekozen om rij-instructeur te worden. Sinds 2018 ben ik instructeur bij Rijschool Loef en geef ik met veel plezier rijles!’

Johan beukens

Beukens is getrouwd, vader van 3 kinderen en woonachtig in Woudenberg.

Voordat Beukens terecht kwam in de autorijschool-branche heeft hij onder andere 16 jaar gewerkt als vrachtwagenchauffeur en dus vele kilometers afgelegd op de openbare weg.

Beukens begon in 2019 in de rijschoolsector als rij-instructeur. Op de vraag met welke eigenschappen hij het beste te typeren is, antwoordt Beukens: “Ik ben een geduldig mens en heb veel passie voor het autorijden, de gave om andere mensen dingen te leren en een zekere dosis humor. Dat laatste is niet geheel onbelangrijk, want niet ieder mens leert nou eenmaal even snel. Ook mensen die minder snel leren verdienen mijn volle aandacht en het vertrouwen dat ook zij uiteindelijk een rijbewijs kunnen halen.”

 

Bovag

Rijschool Loef heeft een BOVAG-keurmerk. BOVAG is een brancheorganisatie waarbij onder andere rijscholen en autobedrijven zich kunnen aansluiten. Het is een kwaliteitskeurmerk waarmee bedrijven zich kunnen onderscheiden.

Om bij BOVAG te kunnen aansluiten zijn er een aantal voorwaarden waaraan een rijschool moet voldoen:

  • Elke instructeur moet een VOG goedkeuring hebben.
  • Het slagingspercentage moet hoger zijn dan het landelijk gemiddelde.
  • De rijschool moet verplicht verzekerd zijn tegen bedrijfs risico’s.
  • De auto verzekering moet verplicht een inzittende verzekering hebben.
  • Elke instructeur moet verplicht een AOV verzekering hebben.

Door een rijschool te kiezen die aan deze eisen voldoet, weet je als klant zeker dat je bij een goede rijschool terechtkomt. Eentje waar elke instructeur bijvoorbeeld gecheckt is op strafbare feiten in het verleden. Ook ben je dan goed verzekerd wanneer er een ongeluk gebeurt in de lesauto. En mocht de instructeur iets overkomen, zoals bijvoorbeeld ziekte of een ongeval, dan zal je als klant je geld niet kwijtraken doordat de instructeur geen lessen kan geven.

Door het BOVAG-keurmerk weet je dus zeker dat je in goede handen bent wanneer je bij ons in de auto stapt!

Via de app kun je zelf je lessen inplannen op de momenten waarop jou dat uitkomt!

De lessen duren 120 minuten, in deze tijd boek je de snelste vooruitgang.

Wij geven met veel plezier, enthousiasme en passie onze rijlessen.

Via de app kun je zelf je lessen inplannen op de momenten waarop jou dat uitkomt!

Gratis proefles aanvragen

Superscherpe prijzen en gezellige rijlessen, helemaal afgestemd op jouw persoonlijke leerstijl. Dát is Rijschool Loef. Vrijblijvend kennismaken? Stap in!

Ik wil een gratis proefles